Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Promoveren aan de Universiteit

Promoveren

Promoveren


Beste Promovendus,

Met uw promotie sluit u een periode van jarenlang onderzoek af. Eén klein onderzoek rest... welke drukker past het best bij u? Prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, innovatief, meedenken, etc. Geen eenvoudig onderzoek!

En dan het vergelijken van offertes. Een onmogelijke opgave omdat de specificaties nooit voor 100% gelijk zijn. Regelmatig krijgen wij te horen dat we iets duurder zijn. Als wij dan zelf de offertes vergelijken en vervolgens de specificaties gelijk trekken, dan blijkt keer op keer dat we beslist niet duurder zijn. Integendeel, in de meeste gevallen juist voordeliger.

De werkwijze van Optima is anders. Bijna alle klanten spreken wij persoonlijk. Dat kan bij ons op kantoor of indien gewenst op locatie. Op een doordeweekse dag, op een avond of een zaterdagochtend. In een gesprek van zo’n anderhalf tot twee uur helpen wij onze klanten op weg. En wij beperken ons niet alleen tot grafische zaken. Een aanpak die als zeer positief wordt ervaren.

Maar Optima is niet alleen deskundig als het gaat om de productiekant. Het verzorgen van de lay-out door onze gespecialiseerde typesetters (een vak apart) is van een zeer hoog niveau. Maar ook uw omslag, het gezicht van uw proefschrift, is bij onze vormgevers in vertrouwde handen. Bovendien helpen wij veel klanten bij het bedenken van het omslag.

In 2011 stond Optima aan de wieg van het eerste als e-pub uitgegeven proefschrift. En daarna zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Ons software ontwikkelteam heeft het maken van geavanceerde App’s mogelijk gemaakt. Maar dit is zeker niet het moment om voldaan achterover te leunen. Onze ambities gaan veel verder. Wij werken hard aan een geheel nieuw digitaal publicatieformaat. Een stap naar de toekomst voor publicaties met ongekende mogelijkheden.

Verdwijnen de “echte” proefschriften? Nee, zeer zeker niet. De digitale versie is complementair. Het proefschrift is uiteindelijk het tastbare bewijs van vele jaren hard werken. Maar de combinatie digitaal en analoog zorgt in het algemeen voor een wat kleinere oplage. En juist die combinatie maakt het mogelijk om de boek editie nog veel mooier te maken. Dus prachtige boeken, een geavanceerdeePub uitvoering en dat alles tegen lagere kosten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan