Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Amsterdam

Proefschrift drukken Amsterdam


Promoveren aan de Universiteit van Amsterdam

Sta je aan de vooravond van je promotie aan de Universiteit van Amsterdam? Dan moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn: de inhoud van je proefschrift, je presentatie, het totaalplaatje ... Je moet je promotieonderzoek verdedigen en zal daarbij overtuigend te werk moeten gaan. Vier lange jaren van onderzoek worden hiermee afgesloten met als doel de titel 'doctor' te gaan behalen.

Proefschrift drukken

Belangrijk onderdeel van je promotie is het proefschrift. Uiteraard is de inhoud van dit werk belangrijk, maar ook het uiterlijk ervan is van belang. Je krijgt immers maar een kans op een eerste indruk, zorg er dan ook voor dat dit een goede indruk is. Denk dus niet te licht over de grafische vormgeving en de druk van je proefschrift. Je kunt echt niet aan komen zetten met een aantal eigen-geprinte A4-tjes, dus neem voor het drukken van jouw proefschrift een professionele en betrouwbare partner in de arm.

Hieronder een aantal punten om goed bij stil te staan bij de vormgeving van jouw proefschrift.

Omslag ontwerp

Nogmaals, een goede eerste indruk is van vitaal belang. Daarom moet je goed nadenken over de omslag van het boekwerk. Kies voor een omslag dat direct in het oog springt en die bijdraagt aan de inhoud van het werk.

Layout

Zorg er daarnaast ook voor dat het design zich niet beperkt tot het omslag alleen. Het is belangrijk dat er een uniforme layout is door het gehele proefschrift heen. Let wel op dat het design niet overheerst; het moet de inhoud van jouw proefschrift ondersteunen, niet overschaduwen.

Proefschrift printen

Om succesvol te promoveren aan de UVA is het van belang dat jouw proefschrift tot in de puntjes verzorgd is. Besteed daarom dit proces uit, van ontwerp tot het printen van het gehele werk. Op die manier heb je een eerste goede stap gemaakt.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals: grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website en/of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan