Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Leiden

Proefschrift drukken Leiden


Leiden “Sleutelstad”

Leiden wordt ook wel "Sleutelstad" genoemd. De schutspatroon van de Pieterskerk is Sint-Pieter beter bekend als Petrus. “Ik zal u de sleutels geven van het Koninkrijk der Hemelen” wordt tegen Petrus gezegd in het Evangelie volgens Matteüs. Daar ligt de oorsprong van het stadswapen. De twee gekruiste sleutels. Maar ook voor menig PhD is Leiden sleutelstad. De sleutel tot succes.

De Universiteit Leiden kent een rijke geschiedenis

De universiteit Leiden is opgericht in 1575 is daarmee de oudste universiteit van Nederland. Tegenwoordig zijn er zeven faculteiten (Leiden en Den Haag). Als promovendus kun je terecht bij de volgende Graduate Schools:

  • Graduate School of Archaeology
  • Graduate School of Humanities
  • Graduate School of Medicine
  • Graduate School of Science
  • Graduate School of Social and Behavioural Sciences
  • Graduate School of Law
  • Graduate School of Governance and Global Affairs

Promoveren aan de Universiteit Leiden

Promoveren aan de Universiteit Leiden is promoveren in traditie. Ieder jaar verdedigen zo'n 400 promovendi hun proefschrift. En met name het prachtige academiegebouw ademt geschiedenis en traditie.

Proefschrift drukken in Leiden

Proefschrift drukken in Leiden. Na jaren van onderzoek en de nodige publicaties is het dan eindelijk zover. De dag van de verdediging komt in zicht. Je gaat je proefschrift maken. Optima is de specialist en weet van de hoed en de rand als het gaat om het maken van een prachtig proefschrift. Het is tegenwoordig overigens gebruikelijk om naast de papieren versie het proefschrift ook als e-book of webapplicatie uit te geven.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan