Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Drukken of printen

Drukken of printen

Uw proefschrift, boek, tijdschrift of brochure is bij ons in goede handen.

Drukken / Printen

Of het nu gaat om traditioneel drukken of digitaal printen, Optima is al jarenlang de vertrouwde partner voor veel bedrijven en particulieren op het gebied van grafisch werk. Wij leveren daarbij een brede range aan diensten. Optima biedt een ruime keuze in papiersoorten, drukwijze en afwerking van het materiaal. Daarbij is ons doel om u een zo'n hoog mogelijke kwaliteit te bieden tegen de beste prijs. Wij verzorgen graag het hele drukproces voor u en doen graag de opmaak of ondersteunen u bij de opmaak.

Drukken
Profschrift drukken

Proefschrift drukken

Je proefschrift aan het afronden?

Optima is de specialist op het gebied van ontwerp, lay-out, drukken en het digitaal publiceren van proefschriften

Tijdschrift drukken

Tijdschrift drukken

Op zoek naar een drukker voor tijdschrift?

Wij drukken tijdschriften en magazines goedkoop en in hoge kwaliteit, zodat jij je tijdschrift snel in eigen beheer kunt uitgeven!

Boek drukken

Boek drukken

Heb je een eigen boek geschreven en wil je dit professioneel laten printen en inbinden?

Optima is de specialist in het maken van boeken. Wij drukken de boeken voor ruim 1000 nieuwe boektitels per jaar en snappen precies hoe de boekenwereld werkt. Is uw boek de volgende?

Personeelsblad drukken

Personeelsbladen drukken

Wilt u uw personeelsblad laten drukken?

Het drukken van uw personeelsblad kan al vanaf 50 stuks. Optima heeft grafisch ontwerpers in dienst die uw personeelsblad kunnen vormgeven. De look en feel moet aansluiten bij uw bedrijf.

Speciale afwerkingen voor drukwerk

Pregen, foliedruk, spot-UV, bindwijze, lamineren, stansen

Hoe laat je als drukwerkleverancier nu echt zien wat je allemaal kunt? Wij leveren dagelijks het mooiste drukwerk af bij onze klanten, maar het is lastig om online te laten zien wat we kunnen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een boek te voorzien van zo’n extra blikvanger. Natuurlijk laten we het liefst ons drukwerk voor zich spreken. Je bent daarom altijd van harte welkom bij ons op kantoor om te zien wat we in de loop der jaren voor onze klanten hebben gedrukt. Graag geven we je hier een idee van de mogelijkheden. De meest gevraagde opties hebben we hieronder op een rij gezet. En onthoud: er is nog veel meer mogelijk!

Speciale afwerkingen voor drukwerk

Opzoek naar een drukker?

Bij ons is uw drukwerk in goede handen.

Offerte aanvragen