Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Boek drukken Rotterdam

Boek drukken
Rotterdam

Ontvang een offerte

Boek drukken Rotterdam

Optima Grafische Communicatie is de specialist in Rotterdam als het gaat om het drukken van boeken. Een boek laten drukken in Rotterdam? Dan is er maar een adres. Optima in Rotterdam-Ommoord. Optima verzorgt jaarlijks vele honderden boektitels. En dan hebben we het niet alleen over het drukken van een boek in Rotterdam. Optima heeft diverse specialisten in dienst. Grafisch ontwerpers, gespecialiseerde typesetters en dtp'ers. Alle prepress disciplines heeft Optima in huis om de perfecte files te maken voor het drukken van een boek.

Boek laten drukken Rotterdam

Wilt u een boek drukken?

Wie een boek wil laten drukken in Rotterdam laat zich bij Optima uitgebreid informeren. Welke uitvoering heeft de voorkeur? Er komt meer kijken als het gaat om een boek drukken in Rotterdam. Gebrocheerde boeken of gebonden boeken? En zeker als het gaat om gebonden boeken valt er heel veel te kiezen. Een gebonden boek laten drukken in Rotterdam is eerst de juiste keuzes maken. Optima heeft kasten vol modellen. En daarbij zitten ook zeer uitzonderlijke uitvoeringen. Alleen al onze boekcollectie is een bezoek waard.

Bekijk ons portfolio

Bent u nieuwsgierig naar wat Optima tot nu toe heeft kunnen betekenen voor haar klanten?

Ons portfolio bestaat uit een kleine greep van de door ons gemaakte boeken. Kunstboeken, proefschriften, kinderboeken en nog veel meer.

  • Boek drukken
  • Kunstboek drukken
  • Kunstboek drukwerk
  • Boeken laten drukken
  • Rotterdam boek drukken
  • Drukken kunstboek
  • Boeken printen en drukken
  • Laten drukken van boeken

Optima, specialist in het maken van boeken

Dus als het gaat om een boek drukken in Rotterdam, is een bezoek aan de Pearl Buckplaats 37 (Pearl Buck, Nobelprijs literatuur, 1938) een goede eerste stap. Optima kan als geen ander adviseren als het gaat om een boek drukken in Rotterdam. En dan hebben we het over drukken en printen. Traditioneel offset behoort zeker tot de mogelijkheden, maar veel boeken worden tegenwoordig digitaal gedrukt. Dus als we het hebben over een boek laten drukken in Rotterdam, dan hebben we het dus ook over digitale druk.

Boek drukwerk Rotterdam

Digitaal boek drukken

En als we het hebben over digitale druk, dan hebben we het niet over alleen een Canon tonerprint. Een boek digitaal drukken kan ook met Inkjet, Nexpress, Indigo of iGen. Als klant hoeft u daarover niet na te denken. De experts bij Optima kunnen u daarover uitstekend informeren. Dus als het gaat om het drukken van een boek, of een boek drukken of een boek laten drukken in Rotterdam en omstreken? Dan is er een expert die u niet mag overslaan. Optima! Al meer dan twintig jaar de boekenspecialist.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan