Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties

Digitale publicatie

Optimaliseer uw lees ervaring met een digitale publicatie!

of bekijk onze voorbeelden
Proefschrift app

Digitaal publiceren

Minder drukkosten, meer publicaties. Bovendien kunt u het makkelijker en milieuvriendelijker verspreiden

Optima mag zich inmiddels specialist noemen op het gebied van digitale media. ePublishing is dynamisch en biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Overweegt u een digitale publicatie? Maak dan gerust een afspraak met ons. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, met u van gedachten wisselen.

Proefschrift digitaal

Nieuwste digitale publicaties

  Uw publicatie als app

  Optima maakt als enige in de markt zeer geavanceerde ePubs als “app”. Honderden klanten gingen u reeds voor.

  App

  Met o-Reader brengt Optima ePubs weer naar een nieuw niveau. Geen gedoe meer met het installeren van ePub readers en door gebruik van de laatste web-technieken, een uniforme en interactieve leeservaring op een grote verscheidenheid aan platformen. Overtuig uzelf en werp een blik op onze collectie: https://epubs.ogc.nl

  • Geen installaties nodig
  • Apple, Windows & Android
  • Smartphone, Tablet & Desktop
  • Online & Offline
  • Auto-synchronisatie
  • 3D, Video & Audio
  • Annotaties
  • Custom fonts/fontsize
  • Social media ready
  • Interactive
  • Responsive
  Proefschrift digitaal publiceren

  Waarom een digitale publicatie?

  Minder drukkosten, meer publicaties. Bovendien kunt u het makkelijker en milieuvriendelijker verspreiden.


  Ook zien wij steeds meer publicaties die de drukpers niet meer halen, maar bekeken worden op de computer, telefoon of tablet. Bovendien brengen digitale publicaties veel extra mogelijkheden met zich mee die uw boodschap op een beeldende wijze overbrengen. Denk hierbij aan interactieve app´s en kleurrijke e-books. Wij denken graag met klanten mee en transformeren fysieke publicaties in interactieve applicaties voor smartphone, tablet of desktop.

  • App
   Image

   App

   Een innovatieve webapplicatie voor digitale publicaties


   Je kunt er mee werken in iedere moderne browser en op elk besturingssysteem, zowel online als offline. Dankzij de flexibele interface is de weergave op ieder formaat scherm optimaal. Zelfs op tablets en kleine smartphones. En daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor het verrijken van je publicatie. Dynamische tabellen, voetnoten, video's of zelfs 3D-beelden toevoegen? Geen probleem! Dat maakt de oReader uitermate geschikt voor wetenschappers die een betrouwbaar alternatief zoeken voor ePub of pdf. Bekijk onze Apps op onze online repository: Apps repository O-Raeder website: https://o-reader.com/

  • Epub
   Image

   Epub

   e-publishing met visie


   Een epub is dynamischer. De grootte van het scherm bepaalt de blad- en zetspiegel. Dus ook op een smartphone een probleemloos te lezen document. Het lettertype aanpassen? Geen probleem. De lettergrootte aanpassen? Geen probleem. De weergave van de publicatie kan naar wens worden ingesteld door de lezer. Daarnaast kan er audio en video toegevoegd worden. Ons demo filmpje geeft een goede indruk van de mogelijkheden. Het enige nadeel is dat de epub geopend moet worden in een applicatie. Over de applicatie hebben wij geen controle, dus hoe de epub eruit komt te zien bij u is altijd een kleine verrassing. Al wilt u daarom voor zekerheid, kies dan de App.

  • Flipbook
   Image

   Flipbook


   Een flipbook is een online doorbladerbaar PDF-bestand. Als flipbook wordt uw publicatieals het ware als een gewoon, gedrukt boek gelezen, wat door veel lezers nog steeds als erg prettig en praktisch ervaren wordt.

  • PDF
   Image

   PDF


   PDF is de afkorting van Portable Document Format. Praktisch elk apparaat kan, met behulp van de juiste software, een PDF-bestand openen. In tegenstelling tot wanneer u HTML-codes of een Word-document verstuurt, blijven bij een PDF-bestand het lettertype, eventuele afbeeldingen en de complete lay-out van het brondocument hetzelfde bij alle programma’s en op alle platformen. De lezer van de p[ublicatie kan gemakkelijk navigeren naar de juiste pagina's. Ook de cover en de achterkant van de publicatie worden als eerste en laatste pagina in het PDF-bestand opgenomen.

  Overweegt u een digitale publicatie?

  Optimaliseer uw lees ervaring met een digitale publicatie!