undefined undefined
Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Nijmegen

Proefschrift drukken Nijmegen


Radboud Universiteit Nijmegen

Nijmegen ligt beneden de grote rivieren en dat is het land van carnaval. Van oudsher het katholieke deel van Nederland. De Radboud universiteit heeft katholieke wortels en dat is terug te vinden in de naam. Radboud is de patroonheilige van de katholieke wetenschapsbeoefening. Dus een zeer toepasselijke naam.

De prachtige campus van de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit heeft een schitterende campus. Het decor is het Landgoed Heyendaal. De campus is onderverdeeld in drie gebieden: Heyendaal Zuid, Heyendaal Oost en de medische faculteit waar het Radboudumc gevestigd is. Het is altijd weer een feestje om op de campus te zijn.

De Radboud Universiteit kent de volgende Graduate Schools

  • Institute for Health Sciences
  • Institute for Molecular Life Sciences
  • Donders Center for Neuroscience (a part of the interfaculty Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour)

Promoveren aan de Radboud Universiteit

Als PhD in Nijmegen werk je zo'n vier jaar toe naar het grote moment. De verdediging van je proefschrift en alle feestelijkheden er omheen. Een dag om nooit te vergeten. Menig promovendus omschrijft het als trouwen maar dan in je eentje.

Proefschrift drukken in Nijmegen

Zit het onderzoek er dan op? Nee, er rest nog een onderzoek. Wie schakel ik in voor het drukken van mijn proefschrift. Het maken van een proefschrift kan op verschillende manieren. Laat een expert alle mogelijkheden uitleggen. Optima weet als geen ander wat er mogelijk is. Al meer dan twintig jaar helpen zij promovendi aan een prachtig boek. Maar ook een app naast de boeken is mogelijk bij Optima. Menig digitaal CV heeft tegenwoordig een link naar de digitale versie.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan