Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Delft

Proefschrift drukken Delft


Denkend aan Delft zie ik de toren van de nieuwe kerk en de TU

Simon Stevin en Jan Cornets de Groot gebruikten de toren van de kerk voor hun beroemde valproeven. Met twee loden ballen van dezelfde afmeting, maar niet van hetzelfde gewicht toonden ze aan dat de valsnelheid gelijk was. Delft was dus al het centrum van de exacte wetenschap.

De TU in Delft heeft sinds 1906 promotierecht

De huidige naam TU te Delft is nog jong. Pas op 25 september 1985 is er wettelijk besloten om deze naam te gaan dragen. Voor die tijd heeft de TU verschillende namen gehad. Wellicht is het leuk om eens in de historie te duiken.

  • Graduate School of Archaeology
  • Graduate School of Humanities
  • Graduate School of Medicine
  • Graduate School of Science
  • Graduate School of Social and Behavioural Sciences
  • Graduate School of Law
  • Graduate School of Governance and Global Affairs

Promoveren aan de TU Delft

Delft is een sfeervolle plaats. Menig student of PhD heeft zijn of haar hart verloren in Delft. Wie er geniet er niet van een warme zomeravond op de Koemarkt. Maar ontspanning is er na inspanning. Ieder jaar zijn er ongeveer 400 promoties. En als je dan eindelijk de verdediging erop hebt zitten is het tijd voor een feestje.

Proefschrift drukken in Delft

Voor iedere PhD komt de dag waarop je je proefschrift mag verdedigen. Maar voor het zover is zul je eerst je proefschrift moeten maken. Je gaat op zoek naar een drukker die je daarbij kan helpen. Het liefst een beetje in de buurt. En dan kom je al snel terecht bij Optima. Zij weten als geen ander hoe je een prachtig proefschrift maakt. Daarnaast zijn ze toonaangevend als het gaat om digitaal publiceren.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Die kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals: grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan