Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Rotterdam

Proefschrift drukken Rotterdam


Promoveren aan de Erasmus Universiteit

Rotterdam staat bekend als havenstad en is met meer dan 600.000 inwoners de tweede stad van Nederland. Met de grootste haven van Europa is Rotterdam dan ook een belangrijke spil in de Nederlandse economie. Daarnaast is Rotterdam ook een echte universiteitsstad waar nieuwe generaties worden opgeleid tot deskundige professionals. Voor de Nederlandse kenniseconomie is dat natuurlijk ook van groot belang. De Erasmus Universiteit staat zowel landelijk als internationaal hoog aangeschreven.

Faculteiten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam werd in 1913 opgericht en heeft zeven faculteiten en drie bijzondere instituten.

  • Economics
  • Law
  • History, Culture and Communication
  • Health Policy & Management
  • Social and Behavioural Sciences
  • College
  • Social Studies
  • Medisch Centrum
  • Management
  • Wijsbegeerte

Zo kun je bijvoorbeeld bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen terecht voor de opleidingen Psychologie en Bestuurskunde en bij de Erasmus MC voor een hoogstaande medische opleiding als arts of chirurg. Door de samenwerking met het Erasmus MC, het Academisch Ziekenhuis van Rotterdam, is het niveau van de studenten en de promovendi doorgaans zeer hoog.

Promoveren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Promoveren aan de EUR is een fantastische gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en vervolgens je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Promovendi worden begeleid door deskundige promotoren en commissies. Zij staan de promovendi bij tijdens hun onderzoek en het schrijven van hun proefschriften. Daarbij staat de kwaliteit van de methoden, het interpreteren van de resultaten en de inhoud van het proefschrift natuurlijk centraal. Vervolgens is het aan de promovendus zelf om het proefschrift op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Proefschrift drukken in Rotterdam

Omdat je als promovendus aan de Erasmus Universiteit Rotterdam jarenlang bezig bent met jouw specifieke onderwerp, heb je waarschijnlijk een goed beeld van hoe jouw proefschrift eruit moet gaan zien. Je kunt ervoor kiezen om het design, zoals het omslagontwerp en de layout, zelf te verzorgen of uit te besteden aan een grafisch ontwerper. Een grafisch ontwerper kan je goed helpen om je proefschrift te drukken op de manier die je zelf voor ogen hebt. Daarnaast is het tegenwoordig niet ongebruikelijk om ook een digitale publicatie in de vorm van een e-book of webapplicatie uit te geven.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan