undefined undefined
Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Eindhoven

Proefschrift drukken Eindhoven


Eindhoven “Lichtstad”

De benaming Eindhoven Lichtstad komt niet van Philips zoals veel mensen denken. Voor Philips was er in Eindhoven de lucifer industrie en daar ligt de oorsprong van de bijnaam. Maar met de komst van Philips is en blijft het natuurlijk de lichtstad. De universiteit bestaat sinds 1956 en ook in Eindhoven zal menig PhD promoveren.

De TU Eindhoven zo'n 60 jaren “jong"

De TU Eindhoven was de tweede Technische Universiteit die in Nederland werd opgericht. Vandaag de dag zijn ze onderdeel van de 4TU-federatie. Die vormen ze samen met Delft, Wageningen en Twente. De graduate school kent 15 graduate programs: faculteiten

Promoveren aan de TU Eindhoven

Ook in Eindhoven zijn er zo'n 600 PhD bezig met onderzoek. En ieder jaar is er een deel die zich kan opmaken voor de laatste fase. De verdedigen van hun proefschrift. Promoveren in Eindhoven is promoveren in een stad waar Techniek staat geschreven met een hoofdletter.

Proefschrift drukken in Eindhoven

Proefschrift drukken in Eindhoven. Als de dag van de verdediging in zicht komt dan komt er ook een nieuwe technische uitdaging. Je moet een proefschrift maken. Maar er zijn gelukkig specialisten die precies weten hoe je dat moet aanpakken. Optima kan een ieder van passend advies voorzien. En wij adviseren dan ook een ieder al in een vroeg stadium contact op te nemen. Overigens is Optima toonaangevend als het gaat om technische innovatie. Zo wordt door ons menig proefschrift niet alleen op papier gemaakt, maar ook als geavanceerde webapplicatie.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Die kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals: grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website en/of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan