undefined undefined
Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Wageningen

Proefschrift drukken Wageningen


Bij Wageningen denkt een ieder aan landbouw

Wageningen is de plaats in Nederland waarbij een ieder aan landbouw zal denken. Van oudsher het domein voor de opleiding van agrarisch Nederland. Maar Wageningen heeft meer te bieden. In Wageningen staat wellicht het bekendste hotel van Nederland. Hotel de Wereld werd bekend omdat daar op 5 mei 1945 de onderhandelingen plaats vonden voor de overgave van het Duitse leger.

Die tijd ligt inmiddels ver achter ons. Aan de universiteit zijn veel buitenlandse PhD's onderzoek aan het doen.

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research is de huidige naam van de universiteit. Wat ooit begon in 1876 als Rijkslandbouwschool is inmiddels uitgegroeid tot een moderne universiteit die toonaangevend is als het gaat om alles wat te maken heeft met voeding in de breedste zin van het woord. The graduate school kent verschillende programs: Wageningen Programs

Promoveren aan de Wageningen University

In het Gelderse Wageningen zijn honderden PhD's dagelijks bezig met hun onderzoek. Een goot deel van de promovendi is in de afrondende fase en bezig met het samenstellen van een proefschrift. De laatste loodje op weg naar een zeer feestelijke gebeurtenis. De dag van de promotie.

Proefschrift drukken in Wageningen

Proefschrift drukken in Wageningen. Waar moet je allemaal aan denken als je gaat promoveren? Dat is al met al best wel veel. Uiteraard het feest dat je na afloop gaat geven. Een belangrijk onderdeel natuurlijk, maar er is ook nog zoiets als een proefschrift. Uiteindelijk moet er een boek worden gedrukt. Maar voordat er gedrukt kan worden moeten er bestanden worden gemaakt waarmee een drukker uit de voeten kan. Voor het omslag kan er gebruik gemaakt worden van een grafisch ontwerper en voor het binnenwerk van het proefschrift heb je een ervaren typesetter nodig. Optima is de specialist als het gaat om ontwerpen en het verzorgen van de lay-out van het binnenwerk. Daarnaast kan Optima het proefschrift ook als app leveren.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan