undefined undefined
Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Tilburg

Proefschrift drukken Tilburg


Tilburg Wolstad of Kruikenstad

Tilburg is gelegen onder de grote rivieren en daar wordt ieder jaar carnaval gevierd. Prins carnaval ontvangt de sleutels van de stad en regeert niet meer over Tilburg, maar over Kruikenstad. Kruikenstad komt uit de tijd van de textielindustrie. Met name wol producten werden in Tilburg gemaakt en vandaar de bijnaam Wolstad. Bij de wolindustrie werd gebruik gemaakt van urine. Werknemers plasten in kruiken en namen de kruik mee naar het werk. Tilburgers waren “kruikezèkerkes” en tijdens de carnaval wordt Tilburg met een knipoog naar het verleden Kruikenstad.

Tilburg University

Als we terug gaan in het verleden dan is het 1927 als de RK Handelshoogeschool wordt opgericht. Uiteraard staat er RK voor de naam van de school want we bevinden ons in het Zuiden van Nederland en dat is van oudsher het Katholieke deel van Nederland. In de loop der jaren wisselt de naam voortdurend. Om uiteindelijk na vele mutaties Tilburg University te worden. Ook in Tilburg zijn veel promovendi actief. The graduate school kent verschillende programs: tilburg programs.

Promoveren aan de Tilburg University

Dagelijks zijn er honderden PhD's aan het onderzoeken. Van beginnend onderzoeker tot en met de onderzoekers die in de afrondende fase zitten. Die onderzoeken het promotiereglement. Wat moet ik allemaal nog doen op weg naar de feestelijke afsluiting. Een van de bezigheden is het proefschrift. Er moet een boek worden gemaakt waarin de artikelen zijn gebundeld. De laatste loodjes. Maar die wegen natuurlijk altijd het zwaarst.

Proefschrift drukken in Tilburg

Proefschrift drukken in Tilburg? Promoveren doe je niet zomaar. Het is een papierwinkel en je moet van alles en nog wat regelen. Zo moet je natuurlijk ook een proefschrift samenstellen. En eigenlijk is dat wel een van de leukste onderdelen. Hoe gaat je omslag eruit zien? Het maken van een boek is leuk. Stapje voor stapje krijgt het allemaal vorm en uiteindelijk heb je een tastbaar product in handen waar je met recht trots op mag zijn. Maar hoe maak je het mooiste boek? Hoe ontwikkel je een goed idee voor het omslag? Vraag het Optima. Wij zijn als geen ander in staat om er iets moois van te maken. Voor een omslag hebben wij een stappenplan. Het gaat erom dat je eerst de juiste invalshoek kiest en daarna invulling aan die invalshoek geeft. Optima neemt iedere promovendi bij de hand om samen door het proces te lopen. Ook de typeset van het binnenwerk is heel belangrijk en ook daarin kunnen we helpen danwel adviseren. En wellicht dat je naast de boeken het proefschrift ook als app wilt hebben? Bij Optima kan het.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan