undefined undefined
Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Maastricht

Proefschrift drukken Maastricht


Maastricht, gezelligste stad van Nederland

Gelegen aan de Maas in het uiterste zuiden van Nederland. Maastricht, de oudste stad van Nederland en bovenal de gezelligste stad van Nederland. Maastricht is niet te vergelijken met andere Nederlandse steden. Maastricht is Maastricht. Wie is er niet geweest en wie heeft er niet genoten van een warme zomeravond op het Vrijthof. Op vakantie in eigen land, maar je waant je ver van huis. De sfeer die je proeft in Maastricht proef je nergens anders.

Maastricht University

De universiteit van Maastricht is jongste universiteit van Nederland. De manier waarop men van start ging is eigenlijk ook wel zeer bijzonder. In de jaren zestig was er behoefte aan een extra medische faculteit. Maastricht kwam daarbij in beeld met name omdat de regio door de sluiting van de mijnen de nodige economische herstructurering nodig had. Maar begin jaren zeventig was er geen tekort meer aan studenten geneeskunde. Om te voorkomen dat het mis zou gaan is men in 1974 toch van start gegaan. Dat was dus zonder wettelijke onderbouwing. Gelukkig volgde die wel in 1975 en in 1976 was de officiële opening. Maastricht University is door zijn unieke ligging de meest internationale universiteit van Nederland. The graduate school kent verschillende programs.

Promoveren aan de Maastricht University

Ook in Maastricht zijn er dagelijks honderden promovendi actief. Een deel van deze onderzoekers is bezig met de laatste loodjes. Na jaren van onderzoek is het nu zaak het promotiereglement te gaan onderzoeken. Wat moet ik als promovendus nog allemaal doen voordat we feest kunnen gaan vieren. Een vast onderdeel is het proefschrift. Iedere promovendus moet een proefschrift maken en het onderzoek verdedigen. Dat is even een uurtje doorzetten en dan kan het feest beginnen. Maar hoe maak je een proefschrift? Gelukkig zijn daarvoor experts die daar alles vanaf weten.

Proefschrift drukken in Maastricht

Proefschrift drukken in Maastricht. Promoveren is eens maar nooit meer horen wij vaak. Het is natuurlijk best wel een intensieve tijd. Er komt veel bij kijken voordat het zover is. Maar er is één onderdeel waar iedereen toch wel van geniet. Dat is het maken van het proefschrift. Je gaat een tastbare herinnering produceren en dat is een leuk proces. Je ziet het stukje bij beetje vorm krijgen en uiteindelijk heb je het tastbare bewijs in handen van vele jaren hard werken. En dat is een mooi moment.

Hoe je komt tot het mooiste resultaat is het werk van vakmensen. Optima maakt al meer dan twintig jaar proefschriften en weet als geen ander hoe je komt tot het beste resultaat. Wij nemen de klant bij de hand door het hele proces. Geen idee wat te doen met het omslag? Geen probleem. Wij hebben een stappenplan waarmee we een ieder kunnen helpen. Van idee tot en met de perfecte uitvoering.

En voor een ieder die meegaat in het digitale tijdperk hebben wij van Optima een app. Het proefschrift niet alleen als papieren versie maar ook als applicatie. Dat is echt een aanrader.

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan