undefined undefined
Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken Utrecht

Proefschrift drukken Utrecht


Proefschriften drukken: de kroon op een jarenlange studie aan de Universiteit Utrecht

Na jaren studeren in de Domstad is het dan zover: je gaat promoveren aan de Universiteit Utrecht. Maar eerst moet je een proefschrift maken: de kroon op je jarenlange studie. Zet daarom je laatste stap naar het doctoraat met een representatieve publicatie. Dat doe je door je proefschrift te laten drukken door een professioneel bedrijf. Voordat je gaat promoveren aan de UU en je leven als promovendus begint, zijn hier nog enkele wetenswaardigheden over de universiteit en Utrecht.

Universiteit Utrecht: veelzijdig en groot

Met de aanwas van 6.500 nieuwe studenten per jaar is de Universiteit Utrecht één van de grootste universiteiten van Nederland. Op dit moment studeren er ruim 30.000 studenten aan één van de zeven faculteiten. Verder heeft de Universiteit met de faculteit Diergeneeskunde een unicum in Nederland. Dit is namelijk de enige plek waar je kunt studeren voor dierenarts. Bovendien trekt de faculteit Geneeskunde ook veel studenten.

Het kloppend hart van de Universiteit Utrecht, de Uithof, is gevestigd buiten het stadscentrum. Maar in de binnenstad vind je nog sporen van het verleden van deze universiteit die in 1636 werd opgericht. Ook zijn hier verschillende faculteitsgebouwen. Bovendien zal de verdediging van je proefschrift plaatsvinden in het Academiegebouw op het Domplein in Utrecht.

Utrecht: de historische Domstad

Het Domplein ligt in het eeuwenoude stadscentrum van Utrecht. Hier vind je behalve de beroemde Dom ook talrijke horecagelegenheden. Vanaf dit plein bevind je je ook dicht bij de gezellige Oude Gracht. Behalve een echte studentenstad is Utrecht dankzij zijn grote werkgelegenheid ook een ideale woonplaats voor je toekomstige carrière. Kun je je baan toch niet in Utrecht vinden? Dan profiteer je van de centrale ligging van de stad en de goede vervoersmogelijkheden. Hierdoor liggen grote steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam binnen een acceptabele reisafstand.

Start je carrière met de publicatie van je proefschrift

Maar waar je ook gaat wonen, eerst staat er een representatief proefschrift op het programma. Behalve over de inhoud moet je dus ook nadenken over het omslagontwerp en de lay-out van het binnenwerk. Van het design tot en met het proefschrift printen of drukken kunnen wij je adviseren en helpen. Ook kun je in het geval van een digitale publicatie goed bij ons terecht. ePublishing is namelijk één van onze specialisaties. Wil je meer info over het printen of drukken van een proefschrift? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact op voor een persoonlijk advies. Of vraag gewoon direct gratis en vrijblijvend een offerte aan voor het maken van een proefschrift!

Offerte proefschrift

We maken de aanvraag van een offerte zo gemakkelijk mogelijk. Het belangrijkste is dat uw proefschrift perfect wordt gedrukt. Dat kunt u desgewenst aankleden met een aantal extra opties, zoals grafisch ontwerp door onze grafici, lay-out laten verzorgen door onze ontwerpers, speciale druk opties als spot-UV, weerzijde bedrukking en meer... Deze opties kunt u terugvinden in op onze website of offerte, maar daar hoeft u nu nog geen keuze uit te maken. Na aanvraag, ontvangt u binnen één werkdag nog een offerte en bent u weer een stap dichter bij uw promotie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan