Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift uitnodiging

Promoveren is een feest!

Promoveren is een bijzondere dag die je graag deelt met familie, collega's en vrienden!

Uitnodigingen

Boekenleggers, kaarten, digitale uitnodigingen

De boekenleggers worden gratis door Optima gedrukt, mits wij deze gelijktijdig volgens dezelfde specificatie kunnen bedrukken met het omslag. Bij het nieuwe promoveren pakket worden de boekenleggers ook nog is in stijl ontworpen met het omslag van het proefschrift. Vervolgens worden deze mee gedrukt met het omslag van het proefschrift, zodat ze dezelfde kleur en kartonsoort hebben.


Boekenlegger

Boekenlegger

Insteekkaart, inlegkaart, bookmark, uitnodiging

De boekenlegger is inmiddels een traditie geworden. Het is raadzaam om de boekenlegger met de uitnodiging tegelijk met het proefschrift te laten ontwerpen. De grafisch vormgever kan zo eenvoudig elementen van de omslag verwerken in de boekenlegger zodat je een mooi en strak vormgegeven geheel kunt aanbieden. De boekenlegger krijgt u bij Optima gratis erbij. Mits wij deze wel gelijktig kunnen bedrukken volgens dezelfde specificaties als het omslag.

Voorbeelden

Insteekkaart

Extra uitnodigingen

Diner of feest

Promoveren is iets heel speciaals, het gebeurt maar weinigen. Daarom is het zeker leuk om al je vrienden en familieleden uit te nodigen voor de feest na afloop op deze bijzondere dag. Ook hiervoor kunt u bij ons een uitnoding laten maken. Een uitnodiging in stijl! Dit kan als ansichtkaart formaat (10x15 cm), enkelzijdig of dubbelzijg. Ook zien wij vaak A5-kaarten voorbij komen of vouwkaarten, voor degene die toch meer inforamtie willen meegeven.

Voorbeelden

HTML uitnodiging

HTML uitnodiging

Digitale uitodiging

Wie kiest voor de combinatie boeken en applicatie kiest ook voor een digitale uitnodiging. Een HTML uitnodiging is mooi, geeft een professionele indruk en is uitermate praktisch. Op deze wijze communiceer je een digitale publicatie naar derden, in plaats van een gedrukte uitnodiging is het om een digitale uitnodiging te maken logischer. Voor de ontvanger is het daarmee click & read. De ontvanger heeft per direct toegang tot de publicatie. Naast de url die direct toegang tot de publicatie geeft, kunnen er natuurlijk ook andere hyperlinks worden opgenomen.

Voorbeeld 1 , Voorbeeld 2 , Voorbeeld 3 , Voorbeeld 4

Voorbeelden

Proefschrift maken?

Begin met het plannen van wat u nodig heeft voor het ontwerp en drukwerk van uw proefschrift

Offerte aanvragen