View this email in your browser
Op 31 januari verdedigt Marit haar proefschrift ‘Birth centre care: opening the black box’. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en na afloop deze speciale dag met haar te vieren.
 
Promotie
De openbare verdediging vindt plaats op
woensdag 31 januari om 9.30 uur in de Professor Andries Queridozaal. Dit is in het onderwijscentrum van het Erasmus MC (Wytemaweg 80, Rotterdam). Zie de routebeschrijving onderaan deze e-mail. Komt u alstublieft op tijd aangezien parkeren en het vinden van de zaal enige tijd in beslag neemt. De verdediging start stipt om 09.30 uur, hierna sluiten de deuren.
 
Viering
Marit nodigt u ook graag uit om na het officiële gedeelte deze speciale dag samen met u te vieren. Dit zal vanaf 11 uur plaatsvinden in
‘Coffeelicious’ aan de Nieuwe Binnenweg 174 in Rotterdam. Dit is 5 minuten lopen vanaf het Erasmus MC.
 

Belangrijk: Laat u voor vrijdag 19 januari, per e-mail, weten of u hierbij aanwezig kan zijn.
 
Cadeau
Ter herinnering aan haar promotietijd wil Marit graag een sieraad kopen. Wilt u hieraan bijdragen, dan kan dat via rekeningnummer NL69 ABNA 0570818516 t.n.v. C. Meun o.v.v. ‘Promotie Marit’. Wilt u uw bijdrage liever overhandigen, dan kan ik dit natuurlijk op de dag zelf.
 
Wij hopen u woensdag 31 januari te begroeten!
 
De paranimfen,

 


Het proefschrift
Het proefschrift kunt u via deze links downloaden en als app versie op uw mobiele telefoon of tablet/iPad plaatsen door een sneltoets toe te voegen aan uw startscherm (zie “help” button in de digitale versie).


Route
Parkeren
Indien u met de auto komt, is parkeren mogelijk in 1 van de 3 parkeergarages: Westzeedijk, Wytemaweg of Museumpark. Vanaf de parkeergarage komt u het ziekenhuis binnen via de Passage / het Plein. Hier volgt u de borden naar het ‘Fe’-gebouw. Via de witte trap komt u in het onderwijscentrum, vanaf hier is de Professor Andries Queridozaal bewegwijzerd.
 
Openbaar vervoer
Indien u met openbaar vervoer komt kunt u metrolijn A,B, of C nemen naar het station Dijkzigt . U kunt ook bus 44 nemen naar de halte Dijkzigt. Vanaf hier is het 200 meter lopen naar de Wytemaweg ingang. Tram 8 (Kievitslaan) stopt nabij de parkeergarage Westzeedijk. In het ziekenhuis volgt u de borden naar het ‘Fe’-gebouw. Via de witte trap komt u in het onderwijscentrum, vanaf hier is de Professor Andries Queridozaal bewegwijzerd.