Offerte aanvragenofferte

Werkwijze


Werkwijze

Professioneel advies over met maken van uw proefschrift

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een prachtig proefschrift. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van de binnenwerkpagina's en/of het omslag van uw proefschrift. Natuurlijk kunnen we het ontwerp geheel voor u doen. Om het beste resultaat te garanderen, bieden we verschillende druk- en bindopties; we kunnen uw proefschrift digitaal of in offset drukken, uw omslag veredelen met een mat of glanzend laminaat, een genaaide binding, een perfect binding of PUR-binding gebruiken, uw boeken afwerken met een softcover of een hardcover enz.

Wilt u weten wat de beste optie voor u is? Neem contact op met een van de specialisten bij Optima.

Vraag een offerte aan voor het afdrukken van uw proefschrift

Als u alle specificaties van uw proefschrift invult op onze website: https://ogc.nl/offerte, ontvangt u een op maat gemaakte offerte binnen 1 werkdag. In onze offerte vindt u verschillende opties en variabelen, waaronder onze speciale App-optie! We bieden hoge kwaliteit voor een scherpe en concurrerende prijs. U kunt ervoor kiezen om ons het ontwerp van het omslag en/of binnenwerk te laten verzorgen. Natuurlijk bent u ook vrij om het allemaal zelf te doen of deels zelf te doen.

Lay-out door Optima

Eerst kunt u ons vertellen wat uw voorkeur heeft. lay-out, lettertype enz. Onze letterzetter / grafisch ontwerper zal beginnen met de lay-out van uw binnenpagina's en / of dekking zodra we alle benodigde documenten van u hebben ontvangen. Binnen een paar werkdagen sturen we u een eerste versie van de lay-out. In reactie op dit concept kunt u ons uw opmerkingen sturen (fijnafstemming). De ontwerper verwerkt deze opmerkingen en voltooit de definitieve lay-out die we u dan zullen toesturen.

Zie voor lay-outvoorbeelden: lay-out pdf

Testbestand

Als u zelf voor de lay-out zorgt, raden we u aan niet de volledige lay-out te maken. Maak eerst één hoofdstuk en stuur ons daarvan een pdf. We zullen uw bestand eerst zeer kritisch bekijken. Met ons advies kunt u vervolgens doorgaan.

Na ontvangst van de definitieve versie zullen we het bestand controleren om er zeker van te zijn dat het bestand voldoet aan de (technische) vereisten voor afdrukken. Als het bestand in orde is maken we een testboek voor u. Als het bestand niet in orde is, ontvangt u onze checklist met opmerkingen. Meestal zijn we in staat om technische problemen voor u op te lossen.

Controlelijst voor het indienen van een afdrukklare pdf-bestand zie: Print Ready Pdf.

Klaar voor afdrukken

Om uw testboek te maken, hebben we het definitieve PDF-bestand met de binnenpagina's en het definitieve PDF-bestand met het omslag van uw proefschrift nodig. Als deze bestanden te groot zijn om per e-mail te verzenden (max. 5 MB), kunt u ons deze bestanden sturen via wetransfer.com. Dit is de meest veilige en efficiënte manier om uw bestanden te verzenden. Onze ordermanager zal u een e-mail sturen om de specificaties te verifiëren. Grootte, soort laminaat, soort papier, hoeveelheid kleurenpagina's enz.

Een normale bestelling (softcover, perfect bind) duurt 8 werkdagen om te verwerken en af te leveren vanaf akkoord op de proefprint. In het geval dat u hebt gekozen voor offsetdruk, UV-spot, hardcovers, genaaide binding, etc. wordt de procestijd verlengd. Onze ordermanager sluit dit met u kort.