Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Thesis printen

Thesis printen

Bij Optima verwelkomen wij ieder jaar veel promovendi die hun thesis willen laten printen. Optima is het adres als het gaat om het printen van een thesis. En al meer dan twintig jaar. Op zeker moment komt de dag van de verdediging in zicht. Dat is het moment waarop een promovendus gaat nadenken over zijn of haar proefschrift. Het moment waarop de promovendus op zoek gaat naar een bedrijf waar hij of zij met een gerust hart zijn of haar thesis professioneel kan laten printen. De kans is daarbij groot dat hij of zij een beroep doet op de specialisten van Optima. Want Optima is het juiste adres voor het printen van een thesis. Een proefschriftspecialist met veel kennis in huis. Hand in hand met de klant doorlopen we de vele mogelijkheden. Het is niet alleen een kwestie van een papiertje kiezen. Er komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan: vormgeving, lettertype, papier, laminaat, kleur en natuurlijk de methode van drukken. Maar er zijn nog veel meer opties zoals preeg, verdikte vernislagen, spot-UV, hardbound-edities, stans, kleur, schutbladen, glanslaminaat en mat laminaat. Optima ontzorgt de klanten van a tot z!

Vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar wat Optima tot nu toe heeft kunnen betekenen voor haar klanten?

Hier ziet u ons portfolio bestaat uit het ontwerp, de vormgeving, de lay-out, het drukwerk, de digitalisering en de visualisering van theses die wij hebben geprint.

  Dus een thesis printen? Kies voor Rotterdam! Kies voor Optima

  Optima is uniek als het gaat om de diverse productie mogelijkheden. Uiteraard is het nog steeds mogelijk uw proefschrift te laten drukken in offset. Maar wij beschikken ook over alle diverse digitale druktechnieken zoals o.a. Nexpress, Xerox iGen en Inkjet. En dan is natuurlijk de vraag, wat is de beste keuze voor het printen van uw thesis? Optima kan u daarover alles vertellen en een passend advies geven. Zodra we de technische specificaties weten, weten we welke productiemethode het beste resultaat geeft. Te denken valt aan: aantal boeken, kleurenpagina's, positie kleurenpagina's, hoeveel kleurenpagina's, felle kleuren, pastel, rasters, optisch grijs. Op basis van al deze gegevens komen wij tot een advies. Het printen van een thesis is zeer zeker een vak. En wij van Optima verstaan ons vak als geen ander.

  Een thesis printen is best wel een belangrijke aangelegenheid. Niet iets om over één nacht ijs te gaan. Over het algemeen is de afstand tussen klant en aanbieder geen probleem. Het laten printen van een thesis is een éénmalige gebeurtenis en daarvoor is het geen enkel bezwaar om op pad te gaan. Optima zit in Rotterdam. Maar op een perfecte locatie. Gratis parkeren en meer dan voldoende parkeerruimte. Metro voor de deur en vlak bij Intercity station Rotterdam-Alexander. Dus kom en geniet! Je thesis printen en een dag genieten in Rotterdam. Wij zeggen doen!

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op

  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan