Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift printen

Proefschrift Printen

Jaarlijks verwelkomen wij bij Optima veel promovendi die hun proefschrift willen laten printen. Al meer dan twintig jaar is Optima het adres als het gaat om het printen van een proefschrift. Op het moment dat de dag van de promotie in zicht komt en iedere promovendus zijn of haar proefschrift professioneel wil laten printen en vormgeven kan hij of zij een beroep doen op de specialisten van Optima. Het juiste adres voor het printen van een proefschrift. Optima heeft veel kennis in huis. Wij nemen de klant bij de hand en lopen samen langs alle verschillende mogelijkheden. Want er valt heel veel te kiezen. Zoals o.a. vormgeving, lettertype, papier, laminaat, kleur en natuurlijk de drukwijze. Maar er zijn nog veel meer opties zoals preeg, verdikte vernislagen, spot-UV, hardbound-edities, stans, kleur, schutbladen, glanslaminaat en mat laminaat. Wij ontzorgen u van a tot z!

Vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar wat Optima tot nu toe heeft kunnen betekenen voor haar klanten?

Hier ziet u ons portfolio bestaat uit het ontwerp, de vormgeving, de lay-out, het drukwerk, de digitalisering en de visualisering van proefschriften die wij hebben gemaakt.

  Dus als het gaat om een proefschrift printen? Kies voor Optima

  Optima biedt als een van de weinige aanbieders diverse mogelijkheden. Naast traditioneel offset beschikken wij ook over alle digitale druk/print mogelijkheden zoals o.a. Nexpress, Xerox iGen en Inkjet. En let op want het is beslist niet allemaal één pot nat. Welke methode is beste voor het printen van uw proefschrift? Laat Optima daarover adviseren. Op basis van de technische specificaties geven wij het juiste advies. Hoeveel boeken heeft u nodig? Hebben we te maken met kleurenpagina's, zo ja op welke positie en hoeveel? Is er sprake van harde kleuren of juist meer pastel? Wordt er gebruik gemaakt van grijswaarden? Op basis van al deze gegevens komen wij tot een advies. Het printen van een proefschrift is een vak. Ons vak.

  Als het gaat om zoiets belangrijks als een proefschrift printen is het dan noodzakelijk om gebruik te maken van een printer op de hoek? Nee, beslist niet! Het laten printen van een proefschrift is een éénmalige gebeurtenis. Daarvoor ga je op pad. En zit de beste aanbieder in Rotterdam dan is een dagje Rotterdam mooi meegenomen. En je proefschrift printen en een dagje Rotterdam. Dat is toch een prachtige combinatie.

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op

  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan