Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift drukken

Proefschrift drukken

Ieder jaar verwelkomen wij veel promovendi die hun proefschrift laten drukken. Optima is al meer dan twintig jaar het adres als het gaat om het drukken van een proefschrift. Dus wie gaat promoveren en zijn of haar proefschrift wil laten drukken en vormgeven doet een beroep op de specialisten van Optima. Bij Optima bent u aan het juiste adres. Optima levert een grote diversiteit aan diensten. Zo helpen wij u graag op weg met de beste keuze wat betreft papier, laminaat, kleur en drukwijze. Daarnaast bieden wij vele andere drukwerkopties, zoals een preeg, verdikte vernislagen, spot-UV, hardbound-edities, stans, kleur, schutbladen, glanslaminaat en mat laminaat. Wij halen er het maximale uit en doen dat voor de beste prijs. We ontzorgen u van a tot z!

Vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar wat Optima tot nu toe heeft kunnen betekenen voor haar klanten?

Hier ziet ons portfolio bestaat uit het ontwerp, de vormgeving, de lay-out, het drukwerk, de digitalisering en de visualisering van proefschriften.

  Dus een proefschrift drukken? Kies voor Optima

  Optima biedt de meeste drukmogelijkheden. Als het gaat om een proefschrift drukken dan is de productie keuze een belangrijk bespreekpunt (Nexpress, Xerox iGen, Inkjet, Offset). Iedere productiemethode heeft sterke en zwakke punten. Het drukken van een proefschrift is niet even uitgaan van de eerste de beste machine. We zullen u adviseren welke methode het beste resultaat geeft. Dat weten wij niet op voorhand want het hangt af van een aantal factoren. Hoeveel boeken heeft u nodig? Hoeveel kleurenpagina's zitten in het proefschrift? Op welke posities? De helderheid van kleuren? Het gebruik van grijze tekst of grijze delen? Als we de exacte specificaties kennen, zullen we u adviseren. Want als het gaat om het drukken van een proefschrift dan staat de kwaliteit voorop.

  Moet het drukken van een proefschrift om de hoek? Nee, zeker niet. In de meeste gevallen is het laten drukken van een proefschrift een éénmalige gebeurtenis. Daarvoor ga je op pad. En zit de specialist om de hoek, dan is dat mooi meegenomen. Maar als de beste aanbieder in Rotterdam zit dan is het voor de meeste mensen geen bezwaar om één keer naar Rotterdam te komen. Dan is het proefschrift drukken ook gelijk een uitje. Rotterdam is zeker het bezoeken waard. Ook een bezoek Rotterdam advies geven wij graag. Maar wij komen ook net zo makkelijk naar onze klanten op locatie. Zijn wij van Optima dan buiten beeld als de afstand te groot is? Natuurlijk niet! Met alle technische mogelijkheden is afstand geen enkel probleem.

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op

  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan