Offerte aanvragenofferte

Image

Proefschrift lay-out

Ontwerp, typografie, lay-out en opmaak

We zijn gespecialiseerd in het lay-out, typesetting ofwel typografie van dissertaties. Optima maakt al tientallen jaren de mooiste proefschriften. Mede door de ervaring en expertise van onze erkende specialisten op het gebied van Adobe InDesign. Wij bieden u de mogelijkheid om uw proefschrift tegen een sterk gereduceerd tarief volledig door ons te laten zetten/lay-outen. Door het aan ons over te laten bespaart u veel tijd. Het resultaat is een prachtig en professioneel ogend boek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt telefonisch de specificaties met ons doornemen of online uw specificaties aan ons doorgeven.
Zo mogelijk dezelfde dag ontvangt u een persoonlijke offerte per e-mail.

Lay-out laten verzorgen


U wilt het binnenwerk laten opmaken en door ons laten verzorgen?

Met onze grafische en typografische expertise, softwarekennis en ervaring op dit specifieke gebied zorgen we dat uw proefschrift een onderscheidende publicatie wordt tegen een zeer scherpe prijs.

Lay-out laten verzorgen

Lay-out zelf verzorgen


U verzorgt het gehele binnenwerk zelf en levert een drukklaar pdf-bestand aan. Waar kunnen wij u bij helpen?

Voor het drukken van uw proefschrift is het van belang om te zorgen dat uw document druktechnische aspecten in orde zijn. Het preflighten van het pdf-bestand, voordat u het afdrukt is absoluut noodzakelijk, want hetgeen op het scherm zichtbaar is, is niet altijd wat het resultaat in druk is. Optima heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen. Daarnaast bieden wij een groot scala aan extra services.

Zelf de lay-out verzorgen


Ontwerp van de binnenpagina's

Als u ervoor wilt zorgen dat het ontwerp van uw binnenpagina's professioneel is, is het raadzaam om dit te doen door een gespecialiseerde ontwerper. Een gespecialiseerde ontwerper weet aan welke eisen moeten worden voldaan bij het ontwerpen van een proefschrift. Uiteraard is het mogelijk om naar eigen keuze een ontwerper in te huren, maar bij Optima hebben wij ook een team ontwerpers die u graag helpen om u aan deze eisen te voldoen door een boek te maken waar u trots op kunt zijn.

 

Om dit te doen hebben we nog wat extra verwerkingstijd nodig; Het ontwerp van de binnenpagina's duurt 10-20 werkdgen. Dit lijkt misschien lang, maar we willen ervoor zorgen dat de lay-out van uw binnenpagina's voldoet aan uw verwachtingen zonder dat de deadline voor het afdrukken van uw boeken wordt verstoord. U kunt de lay-out geheel naar uw eigen specifieken wensen laten ontwerpen. De kosten voor de lay-out wordt vermeld in de offerte.