Offerte aanvragenofferte

Proefschrift drukken

Voor indrukwekkend drukwerk

Traditioneel drukwerk en digitaal printen vormen nog steeds de basis van het drukwerk van Optima. Optima levert een grote diversiteit aan diensten. Zo helpen wij u graag op weg met de beste keuze wat betreft papier, laminaat, kleur en drukwijze. Daarnaast bieden wij vele andere drukwerkopties, zoals preeg, verdikte vernislagen, spot-UV-lak, hardbound-edities, stans, kleur, schutbladen, glanslaminaat en mat laminaat. Wij halen het maximale eruit en doen dat voor de laagste prijs. We kunnen u van a tot z ontzorgen!

Drukken

Proefschrift laten drukken?

U kunt telefonisch de specificaties met ons doornemen of online uw specificaties aan ons doorgeven.
Zo mogelijk dezelfde dag ontvangt u een persoonlijke offerte per e-mail.

Image

Proefschrift drukken

Optima biedt u vier mogelijkheden

  • A] Digitaal afdrukken Nexpress
  • B] Toner voor digitaal afdrukken
  • C] Digitaal afdrukken Inktjet
  • D] Offset
Elke productiemethode heeft sterke en zwakke punten. We zullen u adviseren welke methode het beste is voor uw boeken. Het hangt af van hoeveel boeken u nodig heeft, hoeveel kleurenpagina's erin zitten, de positie van de kleurenpagina's, de helderheid van de kleuren, het gebruik van grijze tekst of grijze delen. Als we de exacte specificaties van uw scripties kennen, zullen we u adviseren.


  • Folie druk
  • Laser stans
  • Spot uv
  • Speciaal papier
  • Folie druk

Veredeling van drukwerk

Preeg, folie, UV-lak, bindwijzen, laminaat, rillen en PUR

Uw proefschrift moet indruk maken en wij ondersteunen u daar graag in. Grafisch werk met net dat beetje extra. Dat is wat u zoekt en wat wij u kunnen bieden. Bent u nieuwsgierig naar ons werk? Kom dan gerust eens langs, zodat wij u voorbeelden kunnen tonen van recente werken. Doe inspiratie bij ons op voor uw eigen werk en laat ons u begeleiden in het traject van opmaak tot druk. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om de inhoud van uw proefschrift, maar een goede eerste indruk is ook zeer zeker van belang. Wij verzorgen deze goede eerste indruk graag voor u!


Image

Papiersoort

De papierkeuze hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn vele soorten papiersoorten, denk aan wit, geel, gebroken wit, dik, dun, ruw, glad, coated en uncoated. Als u advies nodig heeft over onze verschillende papiersoorten, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen helpen met uw keuze.