Offerte aanvragenofferte

Optima Reader

Een innovatieve webapplicatie voor digitale publicaties

Je kunt er mee werken in iedere moderne browser en op elk besturingssysteem, zowel online als offline. Dankzij de flexibele interface is de weergave op ieder formaat scherm optimaal. Zelfs op tablets en kleine smartphones. En daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor het verrijken van je publicatie. Dynamische tabellen, voetnoten, video's of zelfs 3D-beelden toevoegen? Geen probleem! Dat maakt de oReader uitermate geschikt voor wetenschappers die een betrouwbaar alternatief zoeken voor ePub of pdf.

Bekijk onze Apps op onze online repository: Apps repository
O-Raeder website: https://o-reader.com/

Image

Uw eigen digitale publicatie?

U kunt telefonisch de specificaties met ons doornemen of online uw specificaties aan ons doorgeven.
Zo mogelijk dezelfde dag ontvangt u een persoonlijke offerte per e-mail.

App met alle mogelijkheden

Gebruiksvriendelijk, vele opties, ideaal voor wetenschappelijk publicaties, als app op te slaan en je kunt het eenvoudig delen.

Image

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Het intuïtieve gebruikersscherm van de oReader is speciaal ontworpen om op ieder apparaat te kunnen werken. Je kunt dus met je vingers op een touchscreen bewerkingen uitvoeren, maar ook gewoon met toetsenbord en muis aan de slag. Het handige systeem om opmerkingen bij de tekst te plaatsen is voor zowel lezers als schrijvers een echte aanwinst. En natuurlijk kun je de weergave precies zo instellen als je zelf wilt. Het lettertype, de lettergrootte en zelfs het kleurenschema zijn binnen enkele klikken gemakkelijk te wijzigen.


Image

Een wereld van mogelijkheden

Maar de meerwaarde ten opzichte van alternatieven zoals pdf en ePub is toch pas echt duidelijk als je kijkt naar de publicatieopties van de oReader. Statische tabellen en stilstaande grafieken kunnen uiteraard ook gewoon. Maar met de oReader kun je je publicatie echter ook verrijken met tal van interactieve elementen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Dynamische tabellen
  • Video’s
  • Gebruiksvriendelijke voetnoten
  • Ruimte voor opmerkingen
  • 3D Animaties


Image

Zeer geschikt voor onder andere wetenschappelijke publicaties

Moderne e-readers zijn prima te gebruiken voor publicatievormen zoals romans. Lappen tekst worden goed weergegeven, en illustraties zijn meestal niet meer dan simpelweg een niet functionele versiering. Daarom was het tot nu toe bij de meeste e-bookformaten eigenlijk niet zo van belang of die illustraties uberhaupt werden weergegeven. Dat ligt echter heel anders bij bijvoorbeeld wetenschappelijke publicaties, zoals o.a. proefschriften. Denk aan een chemicus met een 3D-beeld van een kristalstructuur, of aan een bioloog met een filmpje over dierengedrag. De oReader ondersteunt het opnemen van dergelijke functionele elementen.


Image

Integratie met sociale media

Bovendien kun je met de oReader als webapp heel eenvoudig publicaties delen op sociale media. Je kunt de link naar een publicatie namelijk net zo gemakkelijk delen als je gewend bent van een normale internetpagina. En je hebt bovendien demogelijkheid om precies te zien hoe dat er dan uitziet op het sociale mediaplatform van je keuze door een slimme previewfunctie. Bijzonder praktisch als je zeker wilt weten dat alle details kloppen als je je belangrijke publicatie wereldkundig maakt!Image

Digitale publicatie als app

Het voordeel van een webapplicatie is dat je die altijd en overal gemakkelijk kunt gebruiken. Pin je publicatie op het startscherm van Windows of voeg de oReader toe als app op je smartphone. Zo is de reader altijd snel en gemakkelijk te bereiken.

background

oReader video

Hiernaast kun je zien hoe de oReader in de praktijk werkt. Zo gemakkelijk is het dus bijvoorbeeld om de app toe te voegen op je smartphone. En kijk ook vooral even door tot het einde. Je navigeert snel en eenvoudig door een document, ziet de verschillende interactieve opties en wordt ter besluit nog even getrakteerd op een fraai vrij roteerbaar 3D-model.

Image

oReader demo

De video geeft je alvast een eerste impressie. Zelf ervaren hoe de oReader werkt en hoe een oReader-document leest. Blader door de verschillende voorbeelden en laat je inspireren. Zo mooi en professioneel kan ook jouw digitale publicatie er dus uitzien!

ImageImage Image

Meer weten

Ben je benieuwd wat de oReader voor jou kan betekenen? Wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden en gebruikersopties? Neem dan vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op! Wij helpen u graag verder.

Account@ogc.nl